1. Sistem Odası Tasarımı ve Uygulaması,
Karmaşık bilgi teknolojilerini deneyimli insan gücüyle birleştirerek, farklı sistem ve araçların birbiriyle uyum içinde çalışmasını , teknolojinin olanaklarından en etkin biçimde yararlanmanızı mümkün kılan sistem entegrasyonu hizmetleri ilgili donanımları da temin ederek anahtar teslim müşterilerine sunmaktadır.
2. Sistem Odası Güvenlik Altyapısı
3. Network Altyapı Projelendirme ve Uygulaması
Network altyapısı ihtiyaçlarında ve yeniden yapılanmalarda ön analiz önemlidir.
Network altyapısı açısından gereksinimleri belirlemek için uygulamalar gözden geçirilmelidir. Ağ ortamında yüksek performans verecek omurga sağlanmalıdır.
Ön saha inceleme proje keşiflerinde, mimari projeler ve inşaat bina özellikleri sistemin uygulanabilme koşulları için önceden değerlendirilir. Bazı uygulamalar, ağır trafik oluşturur ve sağlam iletişimli network altyapısı gerektirir. Network ağının temel envanteri uygulama isteklerine göre eksiksiz çıkarılmalıdır.
Altyapı, sistemin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayabilmesi için ağ değer analizleri yapılmalıdır. İleriye dönük ek yapılanma büyüme kriterleri projeye esas alınmalıdır. Ürün seçimleri, özellikler,maliyet ve süreç katma değer hizmetler ile incelenmelidir.
Network altyapı ihtiyaçlarında ürünlerin uygulaması standart değerler içinde yapılmaktadır. Sertifika belgeli teknik değerlere uygun ürünler seçilerek uygulama alanı projelendirilir.Mevcut proje içerisinde genişlemeye açık yapı oluşturulur. Genel uygulama sonrası numaralandırma test ve ölçümler raporlanarak sunulur.
4. Telefon Altyapı Projelendirme ve Uygulaması
5. FiberOptik Altyapı Projelendirme ve Uygulaması
Küreselleşen dünyanın getirdiği zorlu rekabet koşulları altında çalışmanın yanında artan ve çeşitlenen müşteri ihtiyaçlarına yanıt vermek durumunda olan ürün ve hizmet sunucu kuruluşlar; etkin bilişim sistemlerini kullanmak zorundalar. Günümüzün yüksek hız ve kapasiteli aktif bilişim sistem ve donanımları da bu özelliklerini destekleyecek fonksiyonel altyapılara ihtiyaç duyuyor.
Yapısal Kablolama Sisteminin Avantajları:
Bilgisayar, yazıcı, güvenlik kamerası vb. her türden aktif sistem aynı kablolama üzerinde çalışabilmektedir.
Yapısal Kablolama Sistemleri için verilen “uzun periyotlu sistem ve uygulama garantisi” (üreticiye göre değişmekle birlikte 15-20 yıl) ve bu sisteme sahip olmakla yükselecek ortak yazılım, donanım kullanma oranının sağlayacağı maliyet düşürücü etkiler düşünüldüğünde, ilk yatırım maliyetlerinin yüksek olmasına rağmen, sistem, düşük bir “toplam sahip olma maliyeti” ile elde edilir.
Yapısal Kablolama; büyük miktarlardaki bilginin, ses, veri ve görüntü şeklinde iletim ve paylaşımını sağlayan; internet, intranet, video konferans, IP Telefonu vb. uygulamaları destekler.
Sistemin getirdiği esneklik sayesinde patch panelde yapılacak basit bir port değişikliği ile; herhangi bir data noktası veya telefon hattının başka bir yere taşınabilmesine olanak sağlanmaktadır.
Yapısal Kablolama üzerinden kaynaklanabilecek arızalar kısa sürede tesbit edilip giderilebilir.
Sistem yönetiminin basitleşmesi ile uzman çalıştırma ihtiyacı ortadan kalkar.
Kablolama Organizasyonu sağlanmakta ve uygulanan Patch Panel ve Kabinet Sistemi ile kablolar dekoratif bir görüntü kazanmaktadır.
Yapısal Kablolama ile 1 Gbps’a kadar bütün hızları desteklemek mümkündür.
Bilgisayar, yazıcı, sunucu, program, data base vb. donanım ve yazılımlar, tam kapasite ile çalışabilecekleri bir ağ üzerinde işletildiklerinde; amaçta birleşmiş ekiplerle elde edilebilen sinerji etkisi yaratırlar.
Artan ve çeşitlenen müşteri ihtiyaçlarına yoğun rekabet koşulları altında yanıt vermek durumunda olan; ürün ve hizmet sunucularının gereksinim duydukları hızlı ve etkin bilişim sistemleri; bu otomasyonu destekleyecek fonksiyonel altyapılar üzerine kurulmalıdır. Amaca uygun projelendirilmiş ve uygulanmış bir Yapısal Kablolama Sistemi; mevcut üstyapıyı desteklemenin yanında, orta ve uzun vadede ortaya çıkabilecek ek kapasite gereksinimlerine de yanıt verebilecek esneklikte olmalıdır.